Mere om Leif

Jeg er født i 1957 og har gennemlevet flere forskellige op- og nedture, hvilket har givet mig en solid livserfaring og selvindsigt.
Jeg har været ægtemand, bonusfar og enkemand – og befinder mig nu godt i rollen som kæreste, bonusfar og morfar. Jeg har interesseret mig for og arbejdet med selvudvikling de seneste 25 år. Jeg har gennem tiden suppleret min coach uddannelse med andre uddannelser og kurser. Her vil jeg nævne:

  •  En Mindfulnes Practitioner uddannelse, som har sat mig i stand til at afholde mindfulness grundforløb i offenflige og private virksomheder såvel som individuelle mindfulness grundforløb og rådgivning.
  • En Groupcoach udannelse,  som har styrket mine kompetencer både som proceskonsulent i erhvervssammenhæng og som gruppefacilitator i mere selvudviklingsorienterede sammenhænge.
  • En 2-årig ID Managementkonsulent uddannelse, som sammen med lang erhvervserfaring med salg og ledelse har givet mig kompetencer om ledelse og selvledelse, rekruttering, personaleudviklings-samtaler, mægling og konfliktløsning samt præsentation og formidling

Jeg er et menneske, som har fokus på det positive og opbyggende – og jeg vil bidrage til et samfund som bygger på tillid, respekt, dialog og bæredygtig udvikling.

Citater jeg holder af…….

“Sind er ligesom faldskærme – De virker kun hvis de er åbne.”
– John Engelbrecht –

”Jeg tror på menneskelighed, og at niveauet heraf i en person er mere vigtig, end hans eller hendes holdning eller tro”
– Dalai Lama –

“Hvad nu hvis jeg sagde til dig, at de fleste af dine problemer udspringer af det faktum, “at du ikke ser verden som den er, men at du derimod ser verden som du er”
– Eckhart Tolle –

Om du tror du kan, eller om du tror du ikke kan. I begge tilfælde har du ganske sikkert ret
– Henry Ford –