ID Lifecoaching

  • Er en fantastisk enkel og virkningsfuld metode til personlig udvikling
  • Bygger på den erfaring, at du indeholder alle de ressourcer du har brug for, til at kunne skabe dig det liv du drømmer om.
  • Fokuserer på dine muligheder frem for dine begrænsninger.
  • Handler om at styrke dit potentiale frem for at fokusere på dine fejl og mangler.
  • Er baseret på den antagelse, at det er dig selv, der sidder inde med guldkornene og de bedste løsninger på udfordringerne i dit liv.
  • Har til formål at styrke den intuition, intelligens, kreativitet og tro på dig selv, som du skal bruge for at gøre dine drømme til virkelighed.

Varige og sunde forandringer skabes over tid, gennem åbenhed og engagement. Et forløb vil typisk strække sig over 3-12 sessioner alt efter hvor konkret din målsætning er.

En session varer fra 1 til 1,5 time.

Du kan opnå rabat ved køb af klippekort til 5 sessioner eller hvis du er ID studerende.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan afklare, om coaching er noget for dig.

ID Lifecoaching er udviklet af Ole Vadum Dahl som du kan læse mere om her.

Har du lyst til at fordybe dig i hvad ID Lifecoaching er og kan tilbyde dig, kan du læse mere i rubrikkerne her på siden.

 

Coaching af selvfølelsen
ID Coaching er en unik retning indenfor coaching, hvor vi har en speciel fokus på, hvilken betydning, menneskers selvfølelse og dybere oplevelse af identitet har for både deres livskvalitet generel…..

Coaching på 7 niveauer
Den første betydning af navnet ID coaching er Identitets-orienteret coaching. Den anden betydning er “Integrativ Dynamisk coaching”. Når vi taler om Integrativ Dyna…..

Helhedsorienteret coaching

Helhedsorienteret coaching og personlig udvikling Hvis dybde og heledsløsninger betyder noget for dig i valget af din metode til coaching og personlig udvikling, kunne ID Coaching måske være et god…..

 

Coaching og de 3 lag af identitet

Selvudvikling og coaching på tre niveauer Indenfor ID selvudvikling og coaching arbejder vi med tre lag af identitet. Jeg kalder dem for hhv. det reaktive selv, det kreative selv og det essentielle s

De 7 nøgler til coaching

Dynamisk coaching ud fra 7 principper Jeg mener, at det er helt afgørende for dybden og effektiviteten af coaching, at en coach forstår, hvad det er som virker bag coaching metoderne. En coach skal …..